Velkommen til den opdaterede version af selvbetjeningen.

 

Inden du kan bestille en Flextur eller Flexhandicap, enten her på siden eller i app’en Flextrafik, skal du først oprette dig med brug af NemID eller MitID. Det gælder både for vores nuværende selvbetjeningskunder og for dig som er ny kunde.

 

Klik på ’Opret bruger’ øverst til højre og følg trinnene. Når du har oprettet din bruger, vil du blive sendt tilbage til forsiden. Inden du kan logge dig ind og bestille ture, skal du åbne din e-mail, og i mailen du har modtaget fra flextrafik skal du trykke på det link, der aktiverer din brugerprofil. Du skal trykke på aktiveringslinket inden der er gået 2 timer. Ellers skal du oprette dig på ny og vil modtage et nyt aktiveringslink.

 

Når du har oprettet og godkendt din brugerprofil, er du klar til at logge dig ind og bestille din tur.

 

Adgangskode tekstforklaring:

Din adgangskode skal bestå af mindst 8 tegn og indeholde følgende:

  • Mindst 1 stort bogstav
  • Mindst 1 lille bogstav
  • Mindst 1 tal
  • Mindst 1 specialtegn

 

 

Er du fritaget for NemID eller MitID, kan du stadig blive oprettet som bruger af selvbetjeningen. Klik her udfyld formularen, så hjælper vi dig med at blive oprettet. 

Log ind med NemID

Log ind med NemID

I flextrafikken oplever vi ligesom mange andre brancher udfordringer med mangel på arbejdskraft (i dette tilfælde chauffører). Det gør, at vi på nogle ture kan have svært ved at opfylde alle kunders ønsker til afhentningstidspunkt.

For at kunne hjælpe alle bedst muligt udvider vi derfor vores søgevindue på Flextur og Flexhandicap fra 60 til 75 minutter. Det betyder, at du kan blive tilbudt en tur inden for 15 minutter før og 60 minutter efter ønsket afhentningstidspunkt. Du vil altid få oplyst det nøjagtige afhentningstidspunkt ved bestilling.